Ingrediente: 220 grame dovlecei, 70 grame piept de pui, putin marar, lapte formula (cateva linguri, depinde cat de slaba doriti sa faceti compozitia).
Se pune la fiert dovlecelul, iar in alta cratita pieptul de pui. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se mixeaza, adaugand mararul, pe care il puteti opari inainte, si cateva linguri de lapte formula pentru a face compozitia mai slaba.
Dovlecelul - continut bogat de minerale (magneziu, potasiu, fosfor si calciu). Depozit de vitamine: A, B, C si E. Bogat in fibre si amidon.
Carnea de pui este una dintre cele mai usor de digerat, avand un bogat continut de fier, proteine si vitamina A. Pentru cei mici, cea mai buna metoda de gatire a carnii de pui este fierberea sau coacerea la cuptor.
Carnea de pui este una dintre cele mai usor de digerat, avand un bogat continut de fier, proteine si vitamina A. Pentru cei mici, cea mai buna metoda de gatire a carnii de pui este fierberea sau coacerea la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu